Termeni şi condiţii

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Firma TRIOLA Plus SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor fara o notificare prealabila. Utima versiune a prevederilor se poate afla la pagina "Termeni si conditii".

Confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. TRIOLA Plus S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este de confirmare a comenzilor.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare procesarii comenzilor. Refuzul dvs. determina imposibilitatea finalizarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre operator.

Daca doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile sau evenimentele oferite sau organizate de catre TRIOLA Plus SRL, acordul dumneavoastra este necesar. TRIOLA Plus SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul mcmusic.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul TRIOLA Plus SRL, se pot dezabona utilizand linkul din footer-ul newsletterulului TRIOLA Plus SRL primit prin email.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la TRIOLA Plus SRL De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Drepturi de autor (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.triolaplus.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea TRIOLA Plus SRL si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii TRIOLA Plus SRL si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a TRIOLA Plus SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Responsabilitati privind continutul

Pozele si descrierile de pe site-ul www.triolaplus.ro au caracter informativ si pot fi schimbate oricand fara aviz prealabil.

Declinarea responsabilitatii

TRIOLA Plus SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. TRIOLA Plus SRL incearca sa prezinte cat mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici tehnice, pret), dar datorita volumului mare de produse aflate in baza noastra de date, TRIOLA Plus SRL nu garanteaza ca descrierea acestora sau alt continut al acestui site este exact, complet actualizat sau fara erori. Produsele livrate, pot diferi de imaginile aflate pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului de catre producatori fara notificarea prealabila a acestora.

Activitatea de comercializare si distributie din oferta site-ului este conditionata de corectitudinea datelor furnizate de client in formularul de comanda. TRIOLA Plus SRL nu fi poate fi facuta responsabila in nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare se reduce la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.

Plata produselor

Plata produselor comandate de pe acest site se poate realiza atat ramburs cat si prin banca (ordin de plata sau foaie de varsamant).

Ramburs - produsele achizitionate se achita in momentul livrarii, iar factura impreuna cu bonul fiscal se livreaza cu coletul. Costurile de transport sunt suportate integral de catre cumparator
Prin Banca - clientul achita produsele in baza unei facturi proforme. Livrarea se face numai dupa confirmarea platii (este necesara trimiterea OP-ului/Foii de Varsamant prin fax sau e-mail). Costurile de transport sunt suportate integral de client cu exceptia cazurilor mentionate.

Livrare

Livrarea produselor se face numai prin Fan Courier, la adresa specificata de client. In masura in care conditiile (meteo, starea drumurilor etc) o permit, produsele se livreaza a doua zi dupa confirmarea comenzii sau a platii (pentru plata prin banca). TRIOLA Plus SRL nu este raspunzatoare pentru eventualele intarzieri datorate tertelor persoane.

Livrarea produselor se face in zilele de Luni-Vineri pana la ora 15:30 si Sambata pana la ora 12:00. Nu se fac livrari Duminica.

Toate produsele comandate sunt asigurate integral la transport.

In cazul produselor marcate cu semnul Transport gratuit, costurile de transport sunt suportate integral de catre TRIOLA Plus SRL, atat timp cat valoarea comenzii depaseste 400 Lei.

Politica de retur

Produsele achizitionate la distanta se pot returna, conform O.G. 130/2000 si directivei 2011/83/UE.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. TRIOLA Plus SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare includ cheltuielile de transport.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. si nu poseda ambalajul original. Produsele vor fi expediate alaturi de documentul de achizitie, document doveditor al platii si certificat de garantie. In cazul in care produsul returnat de catre cumparator intarzie sa ajunga la vanzator, suma reprezentand contravaloarea acestuia se va returna numai dupa receptia fara obiectiuni de catre vanzator a produsului returnat.

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

Service-ul si garantia produselor

Garantia produselor achizitionate de pe acest site sau din cadrul magazinelor TRIOLA Plus SRL este, conform legii, de 2 ani de zile de la data cumpararii si se prelungeste cu durata in care produsul a stat in reparatie. Exceptie fac produsele consumabile: corzi de chitara, pene, bete de toba etc. Dupa aceasta perioada se ofera post-garantie timp de 6 ani.

Produsele ce nu au fost achizitionate prin acest site sau prin magazin, nu beneficiaza de service sau post-garantie.

Service-ul produselor achitionate atat de pe acest site cat si din cadrul magazinelor TRIOLA Plus SRL se realizeaza la sediul nostru.

Litigii

Litigiile aparute intre utilizatorii acestui site si TRIOLA Plus SRL vor fi rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care conflictul nu este rezolvat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.